Παραγγελια

ΠΩΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΕΤΕ ΤΟΝ NFC ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΣΑΣ:

Μας στέλνετε τον κατάλογό σας σκαναρισμένο, φωτογραφία από το κινητό, σε pdf, στο messenger ή απλό text κείμενο σε email, ανάλογα με την περίπτωση, στο menu@easymenu.gr

Ανεβάζουμε το Menu σας και σας στέλνουμε το Link (πχ www.easymenu.gr/toestiatoriomou) για επαλήθευση.

Με την πληρωμή ενός χρόνου (100€+φπα) σας στέλνουμε Δωρεάν 15 NFC Stands, έτοιμα, προγραμματισμένα να κατευθύνουν στο μενού σας, ή στο λίνκ για Google Reviews. 

Δείτε τα Δείγματα.

Μας καλείτε ή μας στέλνετε ένα email, κάθε φορά που χρειάζεστε μιά αλλαγή. (έως και μια φορά το μήνα).

Μετά από 12 μήνες ανανεώνετε αν θέλετε τη συνδρομή σας, για άλλον ένα χρόνο (100€+φπα).

Αν επιλέξετε να μην ανανεώσετε τη συνδρομή σας, κρατάτε τα NFC stands, και μπορείτε να τα ξεκλειδώσετε και να αλλάξετε το λίνκ, και να συνεχίστε να τα χρησιμοποιείτε όπως εσείς θέλετε.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ:

Ο πελάτης σας απλά ακουμπά το κινητό του στο NFC stand στο τραπέζι του, και ανοίγει το μενού σας στην οθόνη του.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ NFC:

Τα αρχικά NFC προέρχονται από τις λέξεις Near Field Communication, ή στα Ελληνικά, επικοινωνία κοντινού πεδίου. Όπως δηλώνει και το όνομά του το NFC λειτουργεί όταν μία συσκευή έρθει σε κοντινή απόσταση, περίπου έως 3 εκατοστών με μία άλλη συσκευή ή επιφάνεια που έχει αντίστοιχο αισθητήρα. (όπως μια ανέπαφη πιστωτική κάρτα με ένα POS)

Γιατί Χρειάζομαι το Easy Menu?

Αν έχετε ανεβάσει το μενού σας στο Google Maps, ή στο Facebook και άλλα Social Media, θα διαπιστώσετε, ότι δεν μπορει να έχει σταθερό λινκ. Κάθε φορά που ανανεώνετε το μενού σας, θα αλλάζει το λινκ, και θα πρέπει να αλλάζετε, το QRCode και τα NFC Stands. Με το Easy Menu έχετε αποκλειστικά δικό σας σταθερό λινκ, που μένει αμετάβλητο, όσες ανανεώσεις, διορθώσεις, αλλαγές και αν κάνετε. Το NFC αλλά και το QR θα δουλεύουν πάντα.

Αν έχετε ανεβάσει το Μενού σας στην ιστοσελίδα σας, δεν είναι πάντα σίγουρο ότι θα μπορεί να “σηκώσει” αυξημένη κίνηση. Με το Easy Menu έχετε απεριόριστη κίνηση με γρήγορη σύνδεση σε Virtual Server. Επίσης στην ιστοσελίδα σας συνήθως δεν έχετε άμεση πρόσβαση για να κάνετε αλλαγές – διορθώσεις. Με το Easy Menu, μπορείτε μέχρι και κάθε μήνα να κάνετε αλλαγές με ένα απλό email, ή ακόμα και ένα τηλεφώνημα. Αν αναζητάτε ένα πρακτικό, απροβλημάτιστο, Ηλεκτρονικό Κατάλογο, απλό, εύκολο, εύχρηστο και οικονομικό, χωρίς πολυπλοκότητες, χρειάζεστε το Easy Menu.

Παραγγείλτε τώρα, ή ρωτήστε μας για τυχόν διευκρινήσεις

στο menu@easymenu.gr

ή στο 211 212 5864